Predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita i vijećnik HGS-a Jure Šundov u četvrtak ujutro u eteru “Radio Splita” dao je ostavku na obje svoje dužnosti i to nakon što je u srijedu Općinsko državno odvjetništvo u Splitu protiv njega podiglo optužnicu zbog prijevare.

Optužnica Juru Šundova tereti da je lažirao šesnaest liječničkih nalaza i tako stekao status hrvatskog ratnog vojnog invalida sa trideset posto oštećenja organizma, a tim je svojim postupkom državu oštetio za nešto više od 270 tisuća kuna.

U eteru Radio Splita poručio je da je odluku o ostavci donio sam, da to od njega nitko nije tražio – ni koalicijski partneri niti njegova stranka HGS na čijem čelu je bivši gradonačelnik Željko Kerum.

“Nadam se da sam u proteklom vremenu bio dobar predsjednik Gradskog vijeća. Svoju ću nevinost dokazivati i vjerujem dokazati u daljnjem postupku na sudu”, poručio je na kraju Šundov.

6 KOMENTARI

  1. DVI ISTINE u vremenu LAŽNIH DOMOLJUBA…
    ŠUNDOV karijeru završava kao osumnjičeni lažni vojni invalid, a ŠKORIĆ politički preživljava kao logističar koji se danas trudi obaviti zadatke koje nije bio u stanju riješiti ratnih 90.- tih.

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here