Iako je u svim državama svijeta posve normalno da bivši pripadnici oružanih snaga, naročito ratni vojni veterani, imaju prednost pri zapošljavanju u javnim i državnim službama, jučer se u Saboru i medijima digla velika galama oko tumačanja, da pri izboru za ravnatelje škola prednost imaju, pod uvjetom da imaju jednak broj bodova kao i protukandidat i sve zadovoljene uvjete, nezaposleni hrvatski branitelji. Uvjet je pored ostalog minimalno osam godina staža u školi.

Staziću kao i mnogim drugima, koji su jučer u glas graknuli kao crne vrane na plijen, veliki trun u oku su upravo svi hrvatski branitelji, dok ih nijedna druga skupina ili polulacija u hrvatskoj ne zanima. Ovako nešto ne može javno napisati netko tko je normalan i barem malo senzibiliziran sa onima koji su ovom notornom SDP-ovcu i svim drugim saborskim zastupnicima omogućili svojom žrtvom u obrambenom Domovinskom ratu, da sjede udobno zavaljeni u saborske fotelje, kao i u mnogim nadzornim odborima primajući za to masne dohotke, dok velika većina hrvatskih branitelja i njihovih obitelji jedvo sklapaju kraj sa krajem. Je li moguće da Staziću niti jedna udruga hrvatskih branitelja, niti jedan branitelj , saborski zastupnik, neće odgovoriti na ovu tešku i smišljenu, dvosmislenu javnu bljuvotinu?

Notorni SDPovac Stazić ide i korak dalje sa uvredama i javno obznanjenom željom. Pa prosudite sami Vi hrvatski branitelji i branitelji saborski zastupnici, što Vam je svima ovaj notorni provokator poručio i sa ovom degutantnom porukom želio reći.

A.K.

63 KOMENTARI

 1. ANTIFA=SDP=BRAVAREVCI=SUGOSLAVCI,CETNICI,ZA NJIH NAROD ZNA TKO SU!!!!!HRVATI=HRVATICE NE ZNAJU ILI NECE NAMJERNO DA CUJU=ZNAJU JOS TKO SU TI ZNA SE=HDZEOVCI=veliki hrvati+domoljubi KOJI SU HRV. ZAVILI U CRNO I BIT CE JOS CRNJE AKO NE DODJE ISKRENI=HRVAT=DOMOLJUB DA SPASI HRVATSKUOD JUGOUDBASACETNIKAHNS-OVACA++MANJINA!!!!!DRAGI BOZE OTVORI OCI HRVAT. NARODU DA NAPOKON PROGLEDAJU!!!!!

 2. Stazic ostaje onaj isti iz devedesetih svaka rijec je suvisna najbolje ostavite govno jer smrdi.Jos bolje idemo mu pokloniti jedan kotac (Biciklo) i par litara rakije one govnare iz sumadije.Vijerujte rezept i uspijeh rijesavanja problema je na vrhu ljestvice.

 3. govno jedno, staziću, želiš li da ti i tvoja djeca(nažalost ne mogu birati roditelje), vratite sve ono što ste pokrali kroz sve ove godine što si u takovoj jadnoj politici, što mrziš sve što je hrvatsko(osim kuna), pa mi branitelji smo tebi i takovima omogućili da se bavite politikom, ne zato da bi vi sami sebi pomogli, nego da radite za boljitak i prosperitet svih građana ove naše prelijepe republike Hrvatske, nadam se da su ti roditelji još uvijek živi i da svaki svoj trenutak nakon ovakovih tvojih izjava požele da te nisu ni napravili, da te otac izdrkao na lopatu, a mater pobacila u kanalizaciju

 4. Nisu bunili do sada kad su ravnatelji postavljani po partijskom ključu a sad im smeta to kad čovik koji se borio za Hrvatsku bude ravnatelj!Novinari jedu govna i ne kažu ono bitno a to je da jedino kad kandidati budu jednakih referenci tek onda je prednost ako je branitelj.

 5. Bahatom neinteligentu iritantnog ponašanja, pravom licu HDZ-ovca kada sjedne na vlast.Ne prođe dan, da se ne zaustavi pred novinarima, naročito ako su kamere blizu, pa onu glavinu koja liči na bojler od osamdeset litara, sa umašćenom kosom i bradicom ugura ravno kroz ekran u moj dom.

  I raspali izjave o bilo čemu što ga pitaju.Pun seoskih doskočica i mudrovanja. Uz pokvareno cerekanje.

  Kod njega treba cijeniti jednu stvar.

  Iskrenost.

  Svaka mu izjava odiše iskrenošću, on spontano, kakvu god izjavu da daje, navodi da shvatimo da je on pravi reprezent HDZ-a, koji iznosi osnovnu činjenicu ravno u kamere.

  http://spectatorhrvatska.com/ovo-je-hdz-ova-drzava-a-vi-svi-ostali-mozete-lijepo-u-tri-picke-materine/

 6. Staziću rugobo četnička,msjke se ti sboje krvave……n…. Neće nitko nepismenog predlagati i postavlhati na mjesto ravnatelja kao što su vaš šumsli banditi i četnici na rukovodeća mjedta postabljači opančare pa i tvoja zločinačka partija

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here