Kovač tako više nije međunarodni tajnik HDZ-a, dok je Stier smijenjen s funkcije političkog tajnika stranke.

Stier: Počinje nova faza

I dok je Kovač kratko rekao da je njegova savjest čista, Stier se osvrnuo na to da je jedna faza završila te da nova faza tek počinje.

“Ja ću još snažnije raditi na onome što sam napisao u svojoj knjizi. Naravno, uvjeren da će biti puno prepreka. Moj način rada je uvijek konstruktivan. Nemojte svesti ovo na neke osobne razine. Moj način rada nije rušiti, već graditi”, rekao je Stier.

“U Hrvatsku sam došao jer sam htio nešto učiniti za svoj narod. To je način na koji radim, a ljudi će procijeniti je li to dobro ili loše. Neću govoriti o kukanju, nego idemo prema drugoj fazi još jače i još snažnije graditi”, dodao je.

“Ne isključujem mogućnost preuzimanja stranke”

Sad već bivši politički tajnik HDZ-a potvrdio je da ostaje u stranci. Na pitanje ima li ambicije za preuzimanje stranke, Stier je odgovorio:

“Na to pitanje sam već odgovorio. Sada nije trenutak nekih izbora niti u stranci niti na državnoj razini. No, ne isključujem tu mogućnost”.

“Situacija je takva da mi trebamo još snažnije raditi. Potrebno je da se na intenzivniji način borimo protiv klijentelizma i ortačkog kapitalizma. To je i nešto na čemu kao društvo moramo raditi i slati takvu poruku s političke razine. U HDZ-u ima snage za to”, ustvrdio je Stier.

Glasanje za njegovu smjenu nije bilo jednoglasno – suzdržani su bili Ivana Maletić, Ivica Kostović i Domagoj Ivan Milošević.

30 KOMENTARI

  1. Gospodine Stier počnite svoje stavove pretvarati u praksu i ne brinite za podršku birača. Jer Hrvatskom narodu je dosta ovog kameleonstva. HDZ-u pe potrebna potpuna rekonstrukcija od temeljnih organizacija. svašta e tamo nataložilo.

  2. H.D.Z. poslje predsjednika TUĐMANA NIJE DOBIO OSOBU KOJA BI JE VODILA I IZGRAĐIVALA .
    Cijelo vrijeme je vode osobe koji su karijeristi ,jugonostalgičari ,rušitelji svega Hrvatskog .
    VRIJEME BI BILO DA KONAČNO STRANKU PREUZME NETKO TKO VOLI STRANKU I OVU NAPAČENU I OPLJAČKANU ZEMLJU KAKO BI HRVATSKA DOBILA SVOG PREMIJERA KOJI ČE GLEDATI NA INTERESE I NAPREDAK HRVATSKE !

  3. Nije lako kad nemaš lidera već karijeristu i revanšistu nešto poput malog Staljinčića koji je glip da nevidi da se nalazi navrhu pipaka hobotnice koja nam je državu nakon rata uništila više nego rat Slobo Mladić Karađić i Šešelj

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here