Stevo Culej koji već neko vrijeme između redova najavljuje prijavu protiv saborskog zastupnika Milorada Pupovca u vezi nestanka i smrti dr. Ivana Šretera, otišao je korak dalje i za saborskom govornicom na glas kazao ono što mu je dugo na duši:

“Jedan premijer je ne tako davno rekao ‘mi ili oni’ i oni jako dobro provode ono što su naumili sa istim onim kadrom koji su sami uspostavili, a mi ih nismo uklonili kao što su oni uklonili ono što im je smetalo. Stazića više neću spominjati, ali kolega Pupovac, zastupnik srpske nacionalne manjine za kojeg mnogi Srbi nisu glasali, a moguće su glasali i za mene jer sam dobio i njihove glasove, rekao mi je da razmišljam i govorim ‘kao onaj koji je ubijen na Bučju kod Pakraca’, dr. Šreter.

Zar samo još fali da me ukloni pa da kompletno budem sličan Šreteru? Zar je on taj koji je ugrožen u ovoj domovini ili smo mi, pripadnici većinskog naroda ugroženi od manjinaca? U tome je naš problem”, nezaustavljivo je vikao Culej koji nam je otkrio kako će uz istragu o umiješanosti ili saznanjima Milorada Pupovca o smrti dr. Ivana Šretera podići i jednu kaznenu prijavu.

Kaznena prijava protiv SNV-a i Milorada Pupovca zbog biltena

„Što se dr. Šretera tiče, preko predsjednika Sabora sam proslijedio upit ministru pravosuđa Draženu Bošnjakoviću da se ispitaju okolnosti pod kojima je pogubljen, ali sam također u pripremi podizanja još jedne prijave i to protiv Srpskog narodnog veća i Milorada Pupovca zbog spominjanja mog imena u njihovom biltenu”, kazao je Culej za Dnevno.hr i dodao kako kaznenu prijavu diže s još nekolicinom osoba koje su u tom biltenu prozvane.

Pogledajte video u kojem Stevo Culej otkriva kakve mu je riječi uputio Milorad Pupovac:

 

24 KOMENTARI

  1. Poštovani gosp. Culej. Pupovac je u Hrvatskom Saboru već toliko puta rekao i pokazao koliko mrzi Hrvate i Hrvatsku , I žao mu je što nisu svi Hrvati prošli kao dr. Šreter jer da može on bi to danas napravio sve nas uništio, ali to mu je omogućila Hrvatska i Plenkovićeva Vlada jer taj četnik je za zatvor, a ne da sjedi u Vladi i Hrvatskom Saboru. Da je to napravio u Njemačkoj ili bilo drugoj uređenoj državi bio bi već davno, on I njegovi sljedbenici istomišljenici u zatvoru i odgovarali bi za sve počinjene zločine, a Hrvatska ih nagradila. To sve zlo koje su srbočetnici učinili nekome u Hrvatskoj odgovara. Da nije bilo rata mnogi se ne bi obogatili na račun Hrvatskih branitelja i građana.

  2. Stevo, pretani glumiti plenkovićevu podguznu muhu, jer svjestan si da dorh optužnicu neće podignuti nikada. Bio bi red od tebe da u Sabornici zastupaš one koji su ti dali povjerenje, jer brate dopizdilo je tvoje prepucavanje sa stazićima i pupavcima. Ako ne želiš raditi posao za koji si plaćen, daj pedalu i pusti nekoga tko zna kako se radi s teroristima i zločincima…

  3. ZNAČI …PUPOVAC ZNA KAKO SU MUČILI POLICAJCE HRVATSKE I BRATA OD CULEJA,TOČNIJE,,PUPOVAC ZNA KAKO SU ISPITIVALI,MUČILI I UBILI NA KRAJU POLICAJCA HRVATSKOG..CULEJA,,DOBRO SI TI TO REKA PPUPAVAC,,,KAKO SI REKA,,ZNAM ISTO MIŠLJNJE IMATE KAO I ONAJ KOJI JE MRTAV,,,TAKO PUPOVČE,PUPAVI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,LEONARDOOO,,,BLOKIRALO ME NA FACEBOOK

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here