Pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i ministra Tome Medveda u Zagrebu se održava 21. konferencija Zajednice povratnika Hrvatske (ZPH).

Teme su prijedlog donošenja Zakona o ratom stradalim područjima i Zakona o naknadi ratne štete. Budući da ove godine Zajednica obilježava 25. obljetnicu postojanja zaslužnim osobama dodijelit će se povelje i zahvalnice.

8 KOMENTARI

  1. I ja se pitam “ Koji “ povratnika ja i dan danas več 51-i prva godina moram živjet u tuđoj zemlji i nemam mogučnosti dase vratim u svoju domovinu. Jel to opet samo org. Koja radi samo za svoju guzu…..??????!!!!

  2. Poštovana gospodo, pogledajte malo rad Zajednice povratnika Hrvatske na internetu pa će vam biti jasnije. Zajednica od 1993. godine okuplja prognane Hrvate sa ratom stradalih područja i bori se za njihova prava. Prvi predsjednik Zajednice bio je Mato Šimić. Pročitajte malo.

  3. Kako Kaze Josip Vukovic , Tako i mene zanima kojih povratnika, Dali Hrvatskih emigranata ili aboliranih takozvanihsrbskih povratnika, nesto nam nije jasno sa ovom objavom Molim vas ako mozete malo bolje pojasniti o kojim se povratnicima radi, Ipak mislim da nasi Branitelji i Ministar Tomo Medved nebi to radili za abolirane cetnike,

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here