Naslovnica Vijesti Zdravko Mamić dobio najveću zatvorsku kaznu, 6 godina i šest mjeseci zatvora!

Zdravko Mamić dobio najveću zatvorsku kaznu, 6 godina i šest mjeseci zatvora!

Zdravko Mamić nepravomoćnom presudom dobio je kaznu zatvora od 6 godina i šest mjeseci. Zatvorske kazne dobili su i njegov brat Zoran te Milan Pernar i Damir Vrbanović.

Zdravko Mamić za 2. točku optužnice dobio je nepravomoćno tri godine, za 4. točku optužnice četiri godine zatvora. Sud mu je zatvorsku kaznu objedinio u ukupno šest godina i šest mjeseci zatvora.

Zoran Mamić dobio je nepravomoćno četiri godine i 11 mjeseci zatovra, Milan Pernar četiri godine i dva mjeseca, a Damir Vrbanović tri godine zatvora.

Milan Pernar i Zoran Mamić oslobođeni su po dijelu prve točke optužnice. Sudac je u čitanju presude rekao da je poreznik Milan Pernar kriv jer je uzeo mito da bi umanjio iznos poreza koji Zoran Mamić mora platiti državi, a sukladno tome Zoran Mamić je kriv jer mu je dao mito.

Po drugoj točki optužnice svi optuženi su proglašeni krivima.

U daljnjem čitanju obrazloženja presude, sudac Krušlin je rekao kako je, vezano za aneks ugovora između Dejana Lovrena i Dinama, Dejanu Lovrenu neosnovano isplaćen novac obeštećenja od transfera u nogometni klub Lyon.

70 KOMENTARI

 1. http://dalmatinskiportal.hr/sport/petric/32179

  A dio vrijedi i citirati: “U cijeloj ovoj pljački ne mogu a da ne budem tužan jer pripadam toj braniteljskoj populaciji, da nikad u niti jednom istupu nisu stali na stranu navijačke populacije koja godinama upozorava na devijacije unutar HNS-a, nego još dozvoljavaju da im isti taj ‘heroj’ daje moralnu podršku u šatoru.”

 2. Kakvi komentari, jeste se borili za lopovsku državu?
  Za kurac ste se vi borili ako branite mafijaše, triba dobro ispitat sve mirovine jer samo kriminalci mogu branit kriminalce.

  Možete igrat kolo s Džajićem, Dulom Savićem, Mamićem, svi vi koji ga branite.

  Boli vas kurčina za boljom Hrvatskom, samo interesi i interesi.

  Dico draga, nemojte nikad ali NIKAD radit i plaćat porez za ove koji uzimaju iz proračuna a podržavaju mafiju.

  Hvala lijepo na pozornosti.

  SMRT MAFIJI I RATNIM PROFITERIMA 😘

 3. Netko tko upravlja ovom hrvatskom a nije Hrvat želi da osudom mamića uništi Dinamo , jer Hrvatska država nije namijenjena Hrvatima već se ponovno vraća u ruke Jugoslavena

 4. Robovlasik i lažov.Nije možda ,ali sumnjam,kriv po ovoj točki ali odakle mu toliko novaca uz plaču da nije potisa sa Modrićem za kojeg je dobia informaciju od zadrskog trenera juniora jer ga je plačao.ali pošto se mrtva usta Bašića ne mogu braniti Zdravko laže da ga juniorski trener zamolio.Zbog čega bi ga molio i ako dsvi koji imaju veze sa nogometom i Eurado uz njih je prokazao njegov stil rada jer hns je njegov htjeli mi to priznati ili ne pa tako Samiri i Chaga dobija domovnice a u braniteljskoj populaciji ima satnija branitelja koji ne mogu dobiti domovnicu.Urlao je i ponašao se uvjek isto i izgubi 7 miliona a više je eura zalipio na romska čela u apoenima od 500eura uz pun grade hrvatske sirotinje.po kojem ključu on zaslužuje mjesto u portalu braniteljskom jer kad on je on zaprijetio da če se ubiti samo sam se nasmijao.Pripadnike hvo protjeruju lažnim i montitranim optužnicama ali zato za njega ima mista i u Beogradu i Sarajevu i bilo gdje.Braniteljski put mi je za njega nepoznat ali svatko ko pozna iti jednog nogometaša zna da je robovlasnik.netko če reći ,ko im je kriv što su potpisali.Ali zaboravljaju da je on Šukeru šef i on optužuje čovjeka koji je prokazao potplačivanje sudaca i smatra to cinkarenjem.Nije on nikakva politička montirana sirovina jer pripada stranci na vlasti.NA STRANU KO ZA KOGA NAVIJA JER ON JE IZ DINAMA POKRAO NOVCE SVIH ZAGREPČANA A POSLIJE JE OD LOVRENAMODRIĆA I OSTALIH NAPRAVIO DOŽIVOTNE ROBOVE.ON SE IŠA POMOLITI GOSPI,KUKAVIČKI POBJEGAO I NIŠTA DRUGO A TO DA JE 7 MILIONA KOJE JE POPUŠIA ŠUKEROVU MU VIRUJEM ISTO KO U NEVINOST.KO VIŠE OD NJEGA ZAZIVA ZVEZDU I PARTIZAN I ONDA SU MU JUGONSTALGIČARI KRIVI.NJEMU SU SVI KRIVI A ON BEZ ŠKOLE I KAPI ZNOJA SE OBOGATIO.KAKO TAKVOG STRUČNJAKA NIJE ZVAO NEKI STRANI KLUB.ZATO JER SU VANKA KLUBOVI PRIVATNI I ON TAMO ZA DINAMOVSKU PLAČU NEBI MOGA BITI NITKO I NIŠTA.ON PO JUGO OBIČAJIMA ŠTO JE DRŽAVNO JE NIČIJE PA GRANBI.SEREM SE JA NJEGOVO POŠTENJE I JUNAČENJE I URLANJE.KOME JE ON POŠTEN TAJ NEMA NIKOG SVOG NI BLIZU MAMIĆA U NOGOMETU.ZVEZDA I PARTIZAN BAR PREZIME KOJI PUT U EURO LIGI A ŠTO JE NJEGOV USPJEH NEGO PLATINIJEVA POMOĆ DA SE DINAMO SRAMOTI.DA SU PRIVATNI KLUB TU NEBI BILI ZDRAVKA I BAR BI BILO NEŠTO OD DINAMA.OVAKO DRŽATI HNS I UZ DINAMO LOKOMOTIVU SA NOVCIMA SVIH ZAGREPČANA JE STVARNO MAJSTORSTVO.

 5. Zdravko nije kriv,abolirani koljači našeg naroda imaju pare i mirovine od udbsških vlada,a naša braća po oružju trunu po zatvorima zato što su branili državu i Jalni narod od četnika iz Srbije,crne gore
  Ma jebi se Jalni narode,dragi Bog će sve kazniti..

  • ZDRAVKO MAMIĆ PRIPADA STRANCI NA VLASTI KOJA DAJE ABOLIRANIM ČETNICIMA PENZIJE ZA RANE IZ DOMOVINSKOG RATA.KAKVA VEČA SRAMOTA OD TOGA.MODRIĆ PRIPADA BRANITELJIMA SAMO NEZNAM ČEGA.KAD DRUGI KRADU,UBI ZAKOLJIA ON SEBI UZEO CJELI HNS I IGRAČE IZ ZADRA JE DOBIVAO MI OVDJE ZNAMO KAKO ,POTPLAČIVANJE SUDACA MU JE NORMALNO A DA JE DINAMO PRIVATAN KLUB NEGO POKRA I GRADSKU LOVU I OD IGRAČA I VI TUGUJETE.JELI VAMA PROPALO 7MILIONA ZBOG GLUPOSTI.SA KOJOM PLAČOM JE KUPOVA DOMOVNICI SVOJIM IGRAČIMA A BRANITELJI BEZ ISTIH.AKO JE ON ISKREN KO ŠTO JE POBJEGAPO I NIJE KRIV ONDA JA NE KUŽIM KO JE LOPOV.IMAM PRIJATELJE NOGOMETAŠE I ZNAM ZBROJITI 2+2.KRALI SU I DRUGI ALI U ZAGREBU JE ON ZGRABIO NAJVIŠE LOVE.NE VESELIM SE NEČIJOJ NESREČI ALI UZ NJEGOV ZNOJ I ŠKOLU I JA BI ZA TOLIKO NOVACA IŠA ROBIJATI.LJUDIMA BLOKIRAJU RAČUNE PA OKREČU KUNU MISEC DANA I TAKVI INDIREKTNO SU DAVALI ZA DINAMO A ON BLOKIRAN PUN KO BROD.NAJVIŠE BAŠ ON PLAČE ZA ZVEZDOM I PARTIZANOM I KO JE ONDA JUGONOSTALGIČAR.ON SE NEBI UBIA NIKAD I DJELOM JE I NJGA POLITIKA POMOGLA JER NISU SVI PLAČALI PRESJEDNICI TOLIKO LOVE KOJU NIJE ZARADIA POŠTENO KOLIKO GOD VI TO HTJELI.SUDOVI NE VALJAJU ALI NIJE NI ON POŠTEN NITI MI GA JE ŽAO JER JE ZATVOR PUN SIROTINJE KOJA NEMAJU 7TISUČA A NE 7MILIONA ZA IZAČI.UŠTEDIO OD PLAČE.BEZ LJUTNJE JER ME ČUDI ČEMU VEČA TUGA NEGO ZA PRALJKOM.

 6. PRAV ZDRA COVIK,OSUDISE GA BANDA KOMUNISTICKA KOJA SE JE UVUKLA U SUDSTVO ZDRAVSTVO POLICIJU PA MOZDA I U HRVATSKU VOJSKU,JER NAKON STO JE MESIC SKINO GENERALE ,MOJA HV ,,,NE LICI NA HV,IZ 1995

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here