Legendarni hrvatski komičar ŽELJKO PERVAN gostovao je u jednoj emisiji u BiH, poslušajte što misli o EU, Orbanu, antifašistima i nacionalizmu.Sada je jasnije zašto mu zabranjuju humoristične emisije na HRT i RTL.. bravo Željko!

Опубліковано Danijel Batelić 4 червня 2018 р.

Legendarni hrvatski komičar ŽELJKO PERVAN gostovao je u emisiji “Pošteno” u BiH. Poslušajte kako je Pervan oprao antifašiste, EU, komuniste, što misli o EU, Orbanu,  i nacionalizmu…

Sada je svima jasnije zašto mu zabranjuju humoristične emisije na HRT, RTL i drugim Tv kućama!…

5 KOMENTARI

  1. Super, onda svi vi koji mrzite srbe, homoseksualce, komuniste, antifašiste, radnice i radnike, koji bi voljeli ponovo otvoriti Jasenovac i slične logore smrti i klati u njima nepodobne, svi vi koji se kunete u u ustašluk i derete se na stadionima i ulicama Za Dom Spremni, jednostavno prestanite sa tim. Inače pljujete po vašem najdražem komičaru koji tvrdi da fašizma nema (trenutno vašem autoritetu koji je nepobitan jer je poznat komičar i sve što on kaže je istina, naravno).

  2. Crveni fašizam petokrake ciona ubitačniji i podmukliji višestruko i od samog hitlera.
    Bitno je i u njemačkoj te širom europe i zapada da se ne pačaju u mešetarske poslove milijardera globalnog kapitalizma a vlast imaju zajedno još od 1945.

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here