BULJ ‘RAZVALIO’ VUČIĆA Ne čudi me da ratnom huškaču i četniku smeta što Vatreni pjevaju ‘Čavoglave

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je proslavu hrvatskih nogometnih reprezentativaca Dejana Lovrena i Šime Vrsaljka koji su nakon pobjede protiv Argentine pjevali pjesmu Marka Perkovića Thompsona 'Bojna Čavoglave'.

“Vidio sam da su pjevali bando, četnici, srpski, dobrovoljci. Da sam na njihovom mjestu radovao bih se sportskom uspjehu, ali ako im je najveća hrana mržnja prema srpskom narodu, nek im bude”, komentirao je Vučić.

Nakon što su mu odgovorili urednici Thompsonove Facebook stranice, čiji odgovor možete pročitati OVDJE, na Vučićev komentar osvrnuo se i zastupnik Mosta Miro Bulj.

“Aleksandre Vučiću, prepoznao si se u pjesmi ‘Bojna Čavoglave! Ne čudi me da ratnom huškaču, četniku Aleksandru Vučiću iznimno smeta što Vatreni pjevaju pjesmu ‘Bojna Čavoglave’. Čovjek se prepoznao u djelu pjesme: “Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici…”, napisao je Bulj, zaključivši objavu pitanjem za srbijanskog predsjednika: “Vučiću kad ćeš u hrvatsku Glinu?”, napisao je, priloživši u objavi snimku Vučićevog govora iz tada okupirane Gline, piše direktno.hr.