Čermak, Milanović, Kotromanović i Bertina osnivaju stranku!

Cilj ove stranke, ili preciznije rečeno, nove političke opcije na hrvatskoj političkoj sceni: kandidirati bivšeg premijera Zorana Milanovića za predsjednika RH. Pouzdani izvori tvrde da će tajkunski general, Ivan Čermak, biti glavni financijer te stranke, koja bi bila izravna konkurencija SDP-u, ali i svim drugim strankama i pokretima koji godinama tako ponosno koračaju Lijevom našom. Glavni operativac u stranci bi bio Mario Bertina, bivši šef PNUSKOK-a, kojeg je nedavno u svoje naftno carstvo uhljebio general Čermak. Čime li je to Bertina zadužio Čermaka, da ga je ovaj zaposlio kod sebe, pitaju se neki u SDP-u.

čermak milanović kotromanović

Nešto se „opasno“ kuha u Čermakovom „generalskom“ loncu. Pouzdani izvori tvrde da tajkunski general želi isfinancirati novu lijevu stranku na hrvatskoj političkoj sceni, koja bi bila izravna konkurencija SDP-u, ali i svim drugim strankama i pokretima koji godinama tako ponosno koračaju Lijevom našom. Cinici će reći da Čermak strpljivo okuplja sve svoje „pretorijance“ kojima bi napadao političke protivnike i neistomišljenike, piše 7dnevno.hr.
Tako bi u centralnoj loži Čermakove stranke, tvrde insajderi, svoje mjesto pod suncem našli, bivši premijer i predsjednik SDP-a, Zoran Milanović, bivši ministar obrane u njegovoj vladi, Ante Kotromanović, te, kao glavni operativac, Mario Bertina, bivši šef PNUSKOK-a. Upravo je ovog posljednjeg, Milanovićeva šefa PNUSKOK-a, Marija Bertinu, nedavno u svoje naftno carstvo uhljebio general Čermak. Čime je to, Bertina, zadužio Čermaka da ga ovaj sada velikodušno zapošljava, pitaju se neki izvori iz SDP-a.
Odgovor će im se uskoro možda i sam kazati, kada se obznani osnovanje nove političke stranke u Hrvatskoj, u čijim će redovima, osim spomenutih, svoje utočište naći i još neki uglednici i poznati članovi SDP-a. Cilj ove stranke, ili preciznije rečeno nove političke opcije na hrvatskoj političkoj sceni je kandidirati bivšeg premijera Zorana Milanovića za predsjednika RH.
A da će se Milanović vratiti u visoku politiku već odavno nagađaju brojni mediji, a nedavno je čak i najpoznatija hrvatska vidovnjakinja, Vera Čudina, za Jutarnji list otkrila svoje proročanstvo: „Bivši premijer Zoran Milanović se vraća na hrvatsku političku scenu u velikom stilu.Osnovat će stranku kojoj će se priključiti i mnogi trenutno aktivni političari. Vrijeme je na njegovoj strani“, rekla je vidovnjakinja Čudina.

(Visited 5 times, 1 visits today)