Nestanak struje potvrdili su nam čitatelji iz Splita, Kaštela, Podstrane, Šibenika, Vodica, Radošića Vrpolja i Trogira. Desetak minuta nakon nestanka, struja je došla u većinu predjela. Dok nije bilo struje na nekim raskrižjima došlo je do prometnog kaosa…

U subotu ujutro u 1 sat i 11 minuta u velikom dijelu Dalmacija nestalo je struje. Kako u vrijeme pisanja nismo mogli dobiti informacije iz Hep-a, javili su nam se čitatelji diljem Dalmacije. – Kila bez struje, upaljen alarm u obližnjem supermarketu – napisao je čitatelj iz Splita. – Mislio sam da je potres koliko je zatreslo nakon udara munje i eksplozije koja se čula nakon – javlja čitatelj iz Hrvaca.

Nestanak struje potvrdili su nam čitatelji iz Splita, Kaštela, Podstrane, Šibenika, Vodica, Radošića Vrpolja i Trogira. Desetak minuta nakon nestanka, struja je došla u većinu predjela. Dok nije bilo struje na nekim raskrižjima došlo je do prometnog kaosa, piše Dalmacija Danas.

1 KOMENTAR

  1. Prometni kaos u ujutro i 1 sat i 11 minuta – kaos na ulicama. Ma tko li je izveo toliko automobila na ulice u sitnim satima. Dakle, od glupog naslova samo je gluplji sadržaj članka. Valjda se natječete sa Inbexom.

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here