“Nakon utakmice na aktualnom nogometnom svjetskom prvenstvu Rusiji u kojoj je Švicarska pobijedila Srbija Srbiju 2 :1, dva švicarska nogometaša albanskog podrijetla i kapetan švicarske reprezentacije (Xhaka, Shaqiri i Lichtensteiner) proslavili su golove tako što su rukama gestikulirali albanski grb s dvoglavim orlom. Srbiji to nikako nije dobro sjelo i uslijedili su žestoki prigovori, a FIFA je švicarske igrače novčano kaznila.

U samoj Švicarskoj javnost je zbog pobjede njihove reprezentacije taj pozdrav s osmjehom prihvatila na radost preko 200.000 Albanaca koji u Švicarskoj žive i rade, donosi direktno.hr.

Švicarci su se dosjetili sve to pretočiti u dobru zaradu. Marketinški dobro osmišljena igra riječi s pozdravom koji simbolizira državni albanski grb s dvoglavim orlom za Švicarce je poslovni pothvat s velikim dobitnim potencijalom.

3 KOMENTARI

  1. Joj sto se srbende bjesnit, Sada ce ponovo reci da ih mrzi(ceo svet) pa tako i treba to su i zasluzili, Uh da sam blize kako bi je slatko pija i nazdravlja Kosovarima svaka im cast,

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here