(FOTO) PREŠUĆEN BRUTALAN NAPAD U VUKOVARU! Mladića pretukla dvojica maskiranih napadača, sumnja se na međunacionalni sukob

U Vukovaru se sinoć oko 23 sata dogodio težak fizički napad na B.D., 20-godišnjeg mladića kojeg su u centru grada zaskočila i teško ozlijedila dvojica maskiranih napadača.

Napadnuti mladić pretučen je u trenutku kada je parkirao automobil:

“Dotrčala su dva maskirana čovjeka i počela ga udarati. Obzirom da su napadači nedaleko parkirali automobil, jedan građanin je uspio zapisati registracijske oznake, pa je jedan od osumnjičenih priveden”, javila je našem portalu uznemirena obitelj ozlijeđenog mladića koja kaže kako je odmah pozvana hitna pomoć i policija.

Napadnuti mladić za Dnevno: Tukli su me nunčakama

O detaljima incidenta doznali smo od žrtve napada:

“Vraćao sam se sa kave i u trenutku kada sam parkirao, dotrčali su i bez riječi me počeli udarati nekim šipkama. Obzirom da su me zaskočili s leđa, učinilo mi se da su u pitanju metalne palice, no policija je konstatirala da su me tukli nunčakama. Imam podljeve i modrice po cijelom tijelu, a osobito po rukama, te posjekotinu na glavi koju su mi na hitnoj morali šivati”, kaže B.D. i dodaje da su ga naizmjence tukli 2-3 minute, nakon čega su ga srušili na pod i nastavili s udarcima, sve dok ih jedan građanin nije prekinuo. Potom je zapisan registarski broj i pozvana policija.

“Znam da su me pretukli Srbi jer je to ovdje kod nas normalno, a isto tako znam da policija o tome neće izvijestiti javnost niti će mediji o tome pisati”, za naš je portal izjavio B.D.

Žrtva tvrdi da su napadači Srbi

Na upit, kako zna da su napadači pripadnici srpske nacionalne manjine, kazao je kako je u policiji vidio ime uhićene osobe te da je ta osoba iz naselja Klisa u kojoj žive pretežito Srbi.

Kontaktirali smo Vukovarsko-srijemsku policijsku upravu pri čemu nas je na naš upit zbunjeni policajac odlučio spojiti s glasnogovornicom koja nas je, pak, odlučila povratno nazvati vezano uz detalje slučaja.

No, poziv iz policije nije se dogodio do zaključenja ovoga teksta, ali nam se u međuvremenu obratio Tomislav Josić, savjetnik vukovarskog gradonačelnika za branitelje:

“Nitko ne razumije pojam suživota u Vukovaru. Ovakvi incidenti nisu rijetkost i meni je sasvim jasno da vam policija o tome neće puno govoriti ili će ovaj događaj pokušati prikazati na neki drugačiji način. Jedno je sigurno, sigurno se neće pričati o međunacionalnom sukobu, u ovom slučaju napadu Srba na Hrvata”, kaže Josić za naš portal zaključujući kako je ovakva atmosfera rezultat loše politike u Vukovaru:

“Nije se smjelo dogoditi odvajanje i separiranje djece… Napravili smo veće ekstremiste nego što su bili njihovi roditelji.”

(Visited 1 times, 1 visits today)