Objavljujemo ispriku u cjelosti, žena koje su na vrhu kninske tvrđave plesale srpsko užičko kolo. Ispriku su poslale Braniteljskom portalu koji istu objavljuje u cjelosti.

Svatko ima pravo na svoj odabir. Ove su žene odabrale kninsku tvrđavu za plesanje srpskog užičkog kola, i navode da im nije bila namjera uvrijediti bilo koga.

Molimo vas sve za uljuđeno ponašanje prema dotičnim ženama , dolje potpisanim!

Obzirom da u isprici ne stoji da se ne skine vijest i VIDEO na kojem se vidi da dotične iz “samo njima poznatih razloga” plešu uz glasne taktove užičkog kola. Obzirom da su SNIMKU pogledali deseci tisuća čitatelja, neće biti pobrisana. Također će Braniteljski portal zabraniti komentare na ovu ispriku ,zbog evntualnog govora mržnje , a sve u zaštiti istih koje su svojim činom, kako kažu, onih koji su se našli uvrijeđeni. Dotične su se potpisale punim imenima i prezimenima te ovim putem umoljavamo sve vas koji ih poznajete da se kulturno i uljuđeno odnosite prema ovim ženama, bez uvreda, javnih prozivanja i govora mržnje. To je bio njihov odabir! Uz nadopunu da Braniteljski portal u tekstu nije spominjao pravoslavke već “ajkune”.

Njihovo priopćenje donosimo u cjelosti…

Poštovani

Vezano uz vašu objavu od 29.svibnja 2018g pod nazivom “Provokacija iz petnih žila ori se pleše se srpsko užičko kolo na kninskoj tvrđavi ” Izražavamo žaljenje što je došlo do ove neugodne situacije.

Naime nije nam bila namjera niti u kojem slučaju uvrijediti bilo koga ili bilo čije osjećaje te se ovim putem ispričavamo svima koji su se našli uvrijeđeni.Također moramo napomenuti da se ne radi o “pravoslavkama” već o velikoj većini hrvatica koje žive u Kninu i čiji su muževi također bili Hrvatski branitelji.Stoga vas molimo da se ovo objavi na vašem portalu te se još jednom ispričavamo na svojoj nepromišljenosti.

Srdačan pozdrav.

Emina Kotaras
Josipa Krstanović
Violeta Kralj
Mirjana Celam
Mirela Šeat

G.S.

18 KOMENTARI

  1. Neka one pisu Sta hoce.Ali Uzivaj kolo plesati na mjestu koje je bilo okupirano od strane Srba.
    Mnogi Branitelji
    Dali zivot Da se oslobodi Knin Da bi one Bez mozga plesale.Doma Neka plesu ali na javnom prostoru Mogu Samo Hrvatsko Kolo Da plesu I Nikako drugacije.

  2. Svaki put kada srpska strana napravi bilo što u Lijepoj Našoj, preko toga se prelazi olako i sve se kvalificira kao bezazleni i spontani događaj čiji akteri “niti u kojem slučaju nisu htjeli nikoga uvrijediti”! Zemlja bi se otvorila kad bi se isto kvalificirali slični hrvatski uradci, ali je to nemoguće jer se svaki takav hrvatski pokušaj kvalificira kao najgnusniji zločin pa se moramo zapitati tko je u Lijepoj Našoj manjina i tko je od koga ugrožen!

Comments are closed.