“KAD SE BOJE BRANITELJSKE UDRUGE” Ivana Brkljačić odbrusila Staziću na napade na branitelje: ‘Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru’…VIDEO…

Kad su već, kao i u mnogim slučajevima zatajile sve udruge hrvatskih branitelja, notornom Staziću je na facebooku odbrusila naša vrhunska športašica Ivana Brkljačić.

SDP-ovac Nenad Stazić na Facebooku je upitao “Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost”.

-POGLEDAJTE sramotnu poruku SDP-ovca Nenada Stazića koju je javno uputio svim hrvatskim braniteljima!

Učinio je to iako je u brojnim zemljama normalno da bivši pripadnici oružanih snaga, imaju prednost pri zapošljavanju u javnim i državnim službama, a oko čega se u Hrvatskoj digla prašina. Riječ je o tome da pri izboru za ravnatelje škola prednost imaju, pod uvjetom da imaju jednak broj bodova kao i protukandidat i sve zadovoljene uvjete, nezaposleni hrvatski branitelji. 

Na provokativan status Nenada Stazića odgovorila je hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva Ivana Brkljačić.

-Sram vas bilo i zbog načina komunikacije na društvenim mrežama. Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru”, napisala je između ostaloga, notornom SDP-ovcu naša športašica Ivana Brkljačić.

Podsjetimo;

Notorni SDP-ovac je na svom facebooku prije nekoliko dana upakovao sve hrvatske branitelje u svoj status koji je na degutantan i dvosmislen način uputio svim braniteljima zbog navodne prednosti u zapošljavanju. Stazić je na jako perfidan način tim statusom uvrijedio sve hrvatske branitelje, ali niti jedna jedina udruga hrvatskih branitelja , nije uputila svoju reakciju na ovaj bljutav i uvrijeđujući status ovog notornjaka, saborskog zastupnika SDPea.

Da reakciju nije uputila jedna hrvatska braniteljica (ime poznato!) te objavio ovaj i još jedan portal, sve bi ostalo kao da se ništa nije dogodilo.

Nije ovo jedini put da Stazić istupa na nesuvisao, podmukao i sumnjiv način, a da nitko od nadležnih institucija ne reagira. Jurkasa se trebaloprivesti barem na obavijesni razgovor. Branio je Stazić u saboru tog bombaša Anđela Jurkasa, ali ni tada nitko nije uputio  javnu reakciju, dok s druge strane ljude blokiraju i zatvaraju kad objave neki sumnjiv ili kompromitirajući status na facebooku, ni približno kao ovaj Jurkasov, sa izravnom terorističkom prijetnjom koji je prošao neokrznut.

Tad na scenu stupa ovaj notornjak Stazić i u hrvatskom Saboru staje u obranu ovog lika koji je objavio teroristički status. Zanimljivo je da se taj status dopada mnogima i to bi trebao biti alarm za službene institucije RH, ali kao da se ništa nije dogodilo. Da jedna hrvatska braniteljica nije bila ustrajna pa HRT-u i ostalima slala svoje upite ogorčenosti oovom terorističkom statusu na facebooku, ništa se ne bi dogodilo. Ali i tada na scenu stupa notornjak Stazić, umiljato usred hrvatskog Sabora brani neobranjiv teroristički status koji je na svom facebooku tada napisao djelatnik HRT -Anđelo Jurkas.

Poslušajte kako notorni Stazić staje u obranu ovog lika, bombaša Jurkasa, koji i dalje jaše…