Ove subote koncert Thompsona u Trilju: “Događaju želimo dati i humanitarnu notu”

Gostujući u programu Hit radija triljski gradonačelnik Ivan Šipić najavio je koncert Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u subotu, 20. srpnja u 20 sati i 30 minuta. Nakon Thrill Blues Festivala koji je napunio sve smještajne kapacitete u Trilju, u subotu će Trilj ponovno “otvoriti” glazbenu pozornicu, ovaj put na lokaciji Gradskog stadiona ‘Luke’ .

– Željeli smo da program Triljskog ljeta 2019. bude šarolik i svakome na odabir, a isto tako da pojedini događaji imaju poruku. Koncertom Marka Perkovića Thompsona želimo dati i humanitarnu notu jer znamo da je riječ o izvođaču koji će izazvati veliku pozornost javnosti. Provodeći socijalnu politiku Grada, vidjeli smo da postoji potreba pomoći našim sugrađanima i tako smo odlučili da cjelokupan prihod od prodaje ulaznica ide za pomoć obitelj preminulog hrvatskog branitelja Damira Kelave. Riječ je o obitelji sa šestoro djece, a prikupljenim novcem osigurat ćemo im dom, bilo kupnjom stana ili izgradnjom kuće. Zamolio bih sve ljude dobre volje da dođu na koncert kako bi im pomogli – rekao je gradonačelnik Šipić.

Besplatan ulaz na koncert imat će invalidne osobe i njihova pratnja, kao i djeca. Ulaznice se u Trilju prodaju na nekoliko mjesta u Irish Pubu Kazika, Gradskoj kavani i Caffe Baru Midnight, a u Sinju u Caffe Baru Forum i knjižari Axel, u Cisti Provo Caffe Bar Numero Uno te u Vedrinama Kavana Carpe Diem. Prije samog koncerta ulaznice će se moći kupiti na ‘kućicama’ koje će biti postavljene kod igrališta. Posjetitelji će se moći parkirati na svim dostupnim lokacijama, a gradonačelnik Šipić zamolio je sve koji dolaze u Trilj da dođu ranije kako se ne bi stvarali prometni čepovi. Bit će i dva ulaza na koncert, prvi dio uz samu šetnicu Cetine, a drugi na samom ulazu s državne ceste na sportski centar Luka. – Ovaj događaj nama je i sigurnosni izazov, sve su službe angažirane te će biti na raspolaganju tisućama i tisućama posjetitelja koje očekujemo u Trilju na koncertu – zaključio je Šipić. Gradonačelnik Ivan Šipić zamolio je sve one koji putuju kroz Trilj da budu strpljivi jer se trenutno uređuje i centar Trilja. Tako su u dogovoru s Hrvatskim cestama osigurali milijun i pol kuna kako bi se sanirao i uredio dio između visećeg mosta do Vedrinskog potoka u Trilju. Radovi će se obustaviti u subotu zbog koncerta, javlja Ferata.

(Visited 1 times, 1 visits today)