POGLEDAJTE sramotnu poruku SDP-ovca Nenada Stazića koju je javno uputio svim hrvatskim braniteljima!

IMA LI U HRVATSKOM SABORU BRANITELJA? ...

Iako je u svim državama svijeta posve normalno da bivši pripadnici oružanih snaga, naročito ratni vojni veterani, imaju prednost pri zapošljavanju u javnim i državnim službama, jučer se u Saboru i medijima digla velika galama oko tumačanja, da pri izboru za ravnatelje škola prednost imaju, pod uvjetom da imaju jednak broj bodova kao i protukandidat i sve zadovoljene uvjete, nezaposleni hrvatski branitelji. Uvjet je pored ostalog minimalno osam godina staža u školi.

Staziću kao i mnogim drugima, koji su jučer u glas graknuli kao crne vrane na plijen, veliki trun u oku su upravo svi hrvatski branitelji, dok ih nijedna druga skupina ili polulacija u hrvatskoj ne zanima. Ovako nešto ne može javno napisati netko tko je normalan i barem malo senzibiliziran sa onima koji su ovom notornom SDP-ovcu i svim drugim saborskim zastupnicima omogućili svojom žrtvom u obrambenom Domovinskom ratu, da sjede udobno zavaljeni u saborske fotelje, kao i u mnogim nadzornim odborima primajući za to masne dohotke, dok velika većina hrvatskih branitelja i njihovih obitelji jedvo sklapaju kraj sa krajem. Je li moguće da Staziću niti jedna udruga hrvatskih branitelja, niti jedan branitelj , saborski zastupnik, neće odgovoriti na ovu tešku i smišljenu, dvosmislenu javnu bljuvotinu?

Notorni SDPovac Stazić ide i korak dalje sa uvredama i javno obznanjenom željom. Pa prosudite sami Vi hrvatski branitelji i branitelji saborski zastupnici, što Vam je svima ovaj notorni provokator poručio i sa ovom degutantnom porukom želio reći.

A.K.