Policija je ponovo upotrijebila vatreno oružje i to prilikom, kako je navela PU karlovačka, prilikom zaštite državne granice Republike Hrvatske s Republikom Slovenijom, policijski službenik PU karlovačke uporabio je vatreno oružje kao sredstvo prisile, tako što je radi odbijanja neposrednog napada na sebe pucao u zemlju u trenutku kada ga je nepoznata osoba krenula fizički napasti.

Neslužbeno saznajemo da je na policajca nasrnuo migrant, te da je ovaj bio prisiljen intervenirati na ovaj način.

– Napadač se nalazi pod nadzorom policije i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo javnost o svemu utvrđenom, kažu u policiji.

Na mjestu događaja nalazi se načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić koji je dao izjavu za medije. Kako je rekao, radi se napadu državljanina Irana na policajca koji je u ovom slučaju opravdano upotrebio vatreno oružje.

30 KOMENTARI

 1. Ovaj problem je svakog dana sve veći i policija nije dovoljna da bi se riješio. Ovo je očiti primjer da je opasan lik uspio preći Hrvatsku i doći do Slovenije. A koliko ih je tek prošlo da nisu uhvaćeni? Šume su prepune “čudnih ljudi, čudnog imena” a policija ih lovi samo po prometnicama i šumskim prilazima. Ne kužim zašto Vlada ne riješi ovaj problem sa EU? Ili im to odgovara da mogu nabijati troškove prazneći državni proračun? Čuvanje granica masno bi trebalo naplatiti EU ili jednostavno pustiti “čudne ljude, čudnog imena” u SLO jer to nije naš problem.

  • Nije Iranac kreten. Ima on svoju državu svoja prava u svojoj državi ali mu to ne odgovara nego želi u Europu gdje dobi 500 eura da ne radi ništa.
   Pravi policajac trebao mu je pendrek zagurati u …… pa da vidimo kako bježi😂😂

 2. koje gluposti se događaju , za koji dan ili mjesc reći će da Hrvati neć u policiju , naravno da neće , ima značku koja nema ovlasti , nedavno baba iz srbije ili bosne nisu htjeli objaviti ganja policajca i nateže za rukave on joj ne smije nista , sad emigrant napada on ne smije pucati , zamisli da je bio asvalt , kuda ? pusti da te tuku u tvojoj državi , može li biti jadnije , ništa prikladno na toj policiji nije , jadni ljudi moraju šutiti i raditi .

 3. Uvijek spominjemo SAD kao uzor civilizacije i kao organiziranu državu,ali da se dogodi u Americi da netko tako napadne policajca dok obavlja dužnost,nebi bilo pucanja u zemlju već direktno u napadača što bi bilo potpuno opravdano,i još bi dobio priznanje. Božinoviću ako uistinu brineš za sigurnost hrvatskih policajaca,povećaj im ovlasti za upotrebu vatrenoga oružja jer već sutra može biti kasno,a za nekoga od naših policajaca i pogubno.

 4. Bit će opet branitelji dobri, e nebu išlo. Sad neka ide siniša glavašević i njemu slićni da ne nabrajam sad. Pa da vidimo kako bude to ispalo. Neka i oni kasnije imaju braniteljske privilegije.

 5. Kaj sam ja neki dan pisao? Evo nam ih na vrata! Ode turistička sezona u kiflu, naša sigurnost upitna, a naši političari čkome! Eeee, da je Franjo živ, vojska bi već bila prekjučer na granici!!!! Vrhovna zapovjednice OSRH – UZBUNA!!!!

 6. PRVI MIGRANT upotrebija oružje,,,,,DA VAS PITAM,,,RECIMO NAS JE DVA,JEDNOGA UVATE I JA GLEDAM KAKO PUCA NA NAS,,PUCA U JEDNOG I NARAVNO MIGRANT POTEGNE ZA PIŠTOLJ I PUCA,,,,DALI BI VI BRANILI PRIJATELJA SVOG,,NARAVNO,,,,,,TAKO DA OVO JE TEK POČETAK,,JEDAN JE PUCA PA CE I DRUGI,,,,AJMOOO

 7. MIgrant smije napasti službenu osobu u Hrvatskoj a policija ne smije zapucati ni u samoobrani, Gdje mi to živimo? Ga policajac zapuca odmah bi ga “ini” proglasii…….Uživa li hrvatski policajac zaštitu svog ministra ?

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here