Bivši predsjednik HDZ-a i bivši premijer Ivo Sanader pohvalio je Vladu Andreja Plenkovića, poručivši kako ostaje uz HDZ, javlja RTL.

Sanader je na predstavljanju svoje nove knjige ‘Velika koalicija’ poručio kako je Hrvatska sazrela za veliku koaliciju HDZ-a i SDP-a.

“Znam na koje probleme nailazi svaka vlada. Kada bi se dvije stranke ujedinile prije svega bismo završili Drugi svjetski rat”, poručio je Sanader, dodavši kako Plenković dobro vodi stranku, ali i da je ulazak HNS-a u koaliciju dobar potez.

“To je dobro za političku kulturu u zemlji”, rekao je.

Sanader smatra da sukob Vlade i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nije ništa pretjerano, podsjetivši da je u sličnoj situaciji bio sa Stjepanom Mesićem.

Sanader je najavio kako u budućnosti o politici misli samo pisati.

100 KOMENTARI

    • Nije drug u pitanju 200 ili 400 nije to bitno. Bit je da narod ili ti pučanstvo više ne voli te govnare iz ADZSDP i da bi nas i dalje jebavali moraju se udružiti tj.koalirati jer pojedinačno nemaju šanse a onda im neće trebat oni manjinski pederi i pederi iz dijaspore. E što će to onda biti Sex.Neće se znati ko koga karinđa. Živi bili pa vidili.

    • Možda, samo ne znam od čega će uzeti kada su ovi prvi maznuli gotovo sve što je vrijedilo. Šalu na stranu, radi se o ponovnom ujedinjenju krila SKH koje su planski svorile prividnu sliku višestranačja u RG 1990. Sada, kada se pojavila stvarna opasnost za njihove tekovine i daljnje planove uništavanja RH kreće “zajednička borba protiv vanjskog neprijatelja”. Pa sjetimo se samo malih stranaka naročito desnog spektra ili centra kako su uspješno autanazirane. Stranke iz desnog spektra predstavljale su naročitu opasnost. Jedina stranka koja je uvijek bila poželjan partner i lijeom i desnom krilu SKH je SDSS iako su njezini članovi opterećeni krimenima iz Domovinskog rata. To naše boljševike nimalo ne smeta.

  1. Tija bi serenade , jednopartijski sistem kao u propaloj Yu tvorevini Ne nikada , Jedni su (HDZ) branili Hrvatsku sa Braniteljima, od agresora i domacih krvnika cetnika, dok su drugi bjezali sa zasjedanja za samostalnost, i zelili sacuvati Yu tvorevinu (Racani SDP)

  2. ŠTO VI MISLITE DA SU HRVATI budale,,šta vi mislite da možete Hrvate varati kako god ocete ili možete,da,možete varati ali kad se skuži ništa drugo nego pred STRELJAČKI VOD,,I zašto vi mislite da necete odgovarati i to Hrvatskim ljudima,,,,a ti i tvoji sinovi se kurče,,vidit cemo tko ce se kurčiti,,,viditi smraderu

  3. Neka se lopovi uhvate za ruke. Opet nam spremaju bratstvo jedinstvo. Oni su se dosta napljačkali i nakrali njima je rat dobro došao. Sanaderu, kako imaš obraza da se pojaviš, a kamoli da nešto kažeš, lopovi ste stoljeća koji ste sa četnicima napravili zločin nad Hrvatskim narodom. Sramite se.

  4. Ovaj kriminalac je trebao na kolac da se naqbije i da crkava ko stoka,smrad yugocetnicki,gorio u paklu crvena lopove,veleizdajnice,ta spodoba nije vrijedna da hoda po lijepoj nasoj,umri yugocetnice vise,ZDS.

  5. Lopov lopova savjetuje da je njima dobro a ko se bori za narod Sanader je doveo Pupovca u vladu da uništi hrvasku a napravi veliku Srbiju njima nikom nije mjestu u Hrvatskoj a sto dalje od vodstva od hrvatskog naroda

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here