"Očekujemo da Vlada i Sabor Republike Hrvatske ne sprječavaju raspisivanje referenduma te da ga raspišu u 9 mjesecu 2018. godine. Kako bismo minimizirali rizik, tražit ćemo prisutnost naših promatrača prilikom prebrojavanja glasova. Javno pozivamo Ustavni sud da ne dopusti da ga političke kaste instrumentaliziraju te da donese ustavnopravnu, a ne političku odluku."

Opublikowany przez Narod odlučuje 5 czerwca 2018

GI Narod odlučuje, na današnjoj konferenciji za novinare, izrazio je veliku zabrinutost iskazavši to pozivom Ustavnom sudu da ne podlegne pritiscima HDZ, premijera Andreja Plenkovića i SDP-e. Kažu da su svjesni činjenice da se Ustavni suci biraju u suglasju HDZ i DPP-e. Pozvali su pri tom Ustavni sud da ne podlegne pritiscima političkih kasti te da obrane svoj dignitet i dignitet referenduma.

“Očekujemo da Vlada i Sabor Republike Hrvatske ne sprječavaju raspisivanje referenduma te da ga raspišu u 9 mjesecu 2018. godine. Kako bismo minimizirali rizik, tražit ćemo prisutnost naših promatrača prilikom prebrojavanja glasova.

Javno pozivamo Ustavni sud da ne dopusti da ga političke kaste instrumentaliziraju te da donese ustavnopravnu, a ne političku odluku.”

M.M./Viributs Unitis

9 KOMENTARI

  1. A tko su ustavni sudci…tko ih bira kome lizu dupe da bi bili sudci…de ne lupajte gluposti u Hrvatskoj vlada suvremena diktatura sve je onako kako kaze budaletina od premijera.

  2. AKO SE VRSE PRITISCI—-A USTAVNI JE SUD—-PO SVIM TOCKAMA LJUDSKOSTI PRAVEDNOSTI -PRAVICNOSTI–JER JE TO IPAK SUD A NAROD TRAZI –ZNACI ONAJ TKO VRSI PRITISAK-TRIBA LIPO I ODGOVARATI–ZASTO BI ONI BILI POVLASTENI–AKO JA KAO OBICAN COVIJEK VRSIM RITISAK NA NEKOG ZNA SE DI ZAVRSAVAM–A TIM GORE STO TAJ PRITISAK DOLAZI OD ONIH KOJI VLADAJU–PA NEK MI TAJ USTAVNI SUD POD PRITISKOM..ODGOVORI——-U CIJOJ SU DRZAVI USTAVNI SUCII–

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here