Hrvoje Zekanović: Pupovac, rekli ste da se smanjio broj srba u Hrvatskoj, ključan razlog je da je jako mnogo pripadnika srpske nacionalne manjine 1991 uzelo puške u ruke i borilo se protiv svoje države Hrvatske! Vać tjednik srpskih novosti širi govor mržnje, rekao je Zekanović Pupavcu.

Nikad jasniji odgovor Pupovcu i Grbinu – Hrvoje Zekanović – Sjednica Odbora o referendumu…objavio je Hrvoje Zekanović na svom Facebooku.

Hrvoje Zekanović replicirao je Miloradu Pupovcu i Peđi Grbinu na sjednici..

Što im je sve rekao Zekanović poslušajte u videu…

Nikad jasniji odgovor Pupovcu i Grbinu – Hrvoje Zekanović – Sjednica Odbora o referendumu

Nikad jasniji odgovor Pupovcu i Grbinu – Hrvoje Zekanović -sjednica Odbora o referendumu!

Опубліковано Hrvoje Zekanović П'ятниця, 22 червня 2018 р.

Braniteljski portal

25 KOMENTARI

 1. Napokon netko dovoljno pametan i odvažan da kaže kako treba. Svi ti zaostali srpski zloćinci koji su ostali poslje agresije na Hrvatsku, danas nisu produktivni a primaju penzije. Manjine su samo špic politićkog podrivavanja Hrvatske Države i ništa drugo. Svi mi moramo zajedno raditi za zajednićko dobro Hrvatske i samo tako možemo opstati zajedno ali dokle god ima onih koji misle da su manjinska prava važnija od Hrvatskih vrednota neka izvoli tamo gdje će mu biti ljepše.

 2. Peđa i ti četnike braniš naravno kada si na vlasti bio loko si kao svinja po noćnim barovima ovaj čovjek je rekao istinu onom tvom drugu Pupovcu ako se osječa ugroženim neka ide u Srbiju nije ugrožen trošeći naše novce moji domoljubi za djecu nemate za te jebene Pupovčeve novine imate sramota

 3. Svaka mu čast zbiberio mu je šta ga ide a vidi se da je bio blag guta jer bi mu najrađe Reko mrš u pizdu materinu četničku i ti i oni koji su otišli odi za njima i ti i grbavi Peđa jebali jedan drugoga …mislim da bi im baš to rekao

 4. Hvala Bogu da imamo barem da se pojedinacno svaki dan javi domoljub i zacepi cetnicima i izdaicam njihova prljava usta, , Samo da je upitao cetnika Pupavca zasto se smanjija broj Hrvatslkog naroda u svojoj Hrvatskoj ,radi cetnicke agresije sto su poubijali Hrvatski goloruki narod sve dok Hrvatski Branitelji nisu dobili Oruzje u ruke, pa pomeli krvnike, samo ne dovoljno posto ih je abolirala partizanska vlada i zastitila , Da imamo domoljube vladare ni jedan cetnik nebi osta u Hrvatskoj nego pod zemljom ili u njihovoj smrdiji a zatvorili bi granicu do stoljetnih agresora smrdije.barem za 50 godina.

 5. Hvala bogu da se svaki dan pojavi neki domoljub pa zacepi prljava usta cetniku i mrziteljima nase Hrvatske, Samo ga je treba upitai dali zna koliko je Hrvatskog naroda smanjeno u Hrvatskoj sto su njegovi cetnici poubijali a dobili aboliciju od udbasko komunisticke vlade, zasto , eto sto nam rade po Hrvatskoj ,

 6. Eeeeeeee dao Bog da niti jedsn nebude za Bozic ove godinebu RH. A Kukavac ostao sam od Ćetnika u hrv. Saboru i nosio svoju voljenu Kokardu iz svog zeljenog prinvipa da jos je ostso jedan Četnik i da mu se dadu sva prava u hr. instituvija.

  • E Anice Bog tr pozivio da su bili takvi di bo mi dsnas bili .Tko bih njij pitao tko su .A Pupavac je zaboravio kako su njegovi Četnic pucali u srce Hrvatskom narodu 1928 god. u prokletoj bg. čarsiji.Proklet bio dan za Hrv narod kad smo se ujedinili.Vi ste jedna ptava evropska gradanka a prije Htvatska.Pa samo slusajte te Cetnike u Srbiji I RH. kako iz dan u dan TRUBE i izazivaju ponovni rat.

  • Ante Kovas, Pa zna se tko su srbende ma cetnici krvnici agresori sto imaju u Hrvatskoj pa imaju bracu udbaskopartizansku kopilad koja ih stiti i daje abolicije krvnicima, eto to je to, prijatelju Ante lipo ime Isusovo i Hrvatsko.

  • Ante,, Sto imaju srbi u Hrvatskoj ,,Imaju svoju cetnicku crkvu preko koje se prave agresije zadnje stoljece ,imaju bracu kopilad udbasko partizansku koji se jos nisu otrijeznili , a sto su srbende ,a cetnici agrersori divljaci iz kamenog doba,Ante Lipo ime Isusovo i Hrvatsko,

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here