Migranti iz Velike Kladuše danas su organizirano iz pravca Drmaljeva krenuli u pravcu graničnog prijelaza Velika Kladuša – Maljevac kako bi prisilno pokušali preći hrvatsku granicu, javlja Radio Velika Kladuša.

Iako migranti još nisu stigli na mjesto prelaska, granični prijelaz je zatvoren, a putnici se iz mjera predostrožnosti preusmjeravaju na granične prijelaze Izačić i Hadžin potok. Na graničnom prijelazu Velika Kladuša – Maljevac raspoređene su i policijske snage koje osiguravaju lice mjesta.

Radio Velika Kladuša javlja kako je grupa migranata zaustavljena 200-tinjak metara od granice. Daljnji prolazak onemogućavaju im policijske snage BiH i Republike Hrvatske.

Granični prijelaz Velika Kladuša-Maljevac zatvoren je oko 12 sati. no oko 13:30 je odblokiran.

44 KOMENTARI

  1. To nisu izbjeglice nego to si islamisti okupatori Europskih drzava , Zato ih treba sve goniti tamo odkuy=uda su krenuli ako nece pucaj , nema na silu ulazka u tudje drzave , Pogledajte ih kako su razvijeni i obuceni svi imaju moderne Mobitele i novca koliko zele oko sebe sakriveno, Nertko njih placa da idu osvajati Europu, i islamizirati ,

Komentiraj

Please enter your comment!

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Please enter your name here