Kod nas u Zajednici VOMP se radi punom parom i nećemo dozvoliti da nam pojedinci  iz naše Zajednice, remete naš dosadašnji rad i trud. U velikom smo projektu za prvi Tenkodrom u Hrvatskoj i kod ovog vodstva Zajednice VOMP-HV važi samo jedno geslo. Rad, red, stega, transparentnost i istinsko zajedništvo, kakvo smo gajili u najtežim trenucima obrane naše Domovine.

Neki su se drznuli, jer su pomislili, da im je jedna od članica VOMP privatna prćija. To kod nas ne prolazi , i zbog toga smo kao Zajednica podignuli dvije kaznene prijave protiv dvije osobe za koje imamo sve potkrijepljeno, da su se okoristili na račun naših suboraca i braće. Kaznene prijave su podnesene i u njima je sve razvidno o čemu se tu i  o kakvoj se pronevjeri financijskih sredstava radi.

Možda će se nekima, koji su naučili na stotine tisuća ili milijune kuna , učiniti da su ovo mala sredstva, za koje smo podigli kaznene prijave protiv dvoje dužnosnika VOMP-HV. Nama u Zajednici ta sredstva puno znače, jer nam je svaka kuna važna zbog naših aktivnosti, poručili su iz Zajednice Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi HV.

Tako je sada i tako će Zajednice Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi HV i dalje raditi i funkcionirati. U našim redovima ne želimo imati one kojima su samo njihovi interesi na prvom mjestu, već naprotiv. Svi oni koji imaju pravo pristupa financijama i pečatima u našoj Zajednici, moraju razmišljati o svojoj braći i najboljem načinu funkcioniranja Zajednice Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi HV, bez da se bilo tko više drzne okoristiti financijskim sredstvima, upravo namijenjenih za naše djelovanje, rad i zajedništvo, koje je u Zajednici VOMP na vrlo visokoj razini. Tako će biti i u buduće, a ako ne, podizati će se kaznene prijave protiv svakog onog tko bude nečastan.

Stoga u prilogu uz odobrenje Zajednice VOMP, javno objavljujemo dvije kaznene prijave koje nam je ustupila Zajednica Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi HV, uz naglasak da smo skrili imena i prezimena kao i identifikacijski broj, onih protiv kojih su kaznene prijave podignute te na taj način za sada, skrili njihov identitet.

Zajednica-VOMP-HV-kaznena-1111novo
Zajednica-VOMP-HV-kaznena-2-1-novo