Zapamtite 10. ožujka 2018. – dan kad su pali šiljci i Dinamo

10. ožujka 2018. godine. Zapamtite taj dan. Dan u kojemu su pali šiljci na ogradi Sjevera poljudskog stadiona, dan u kojemu je pao i Dinamo protiv Lokomotive. Za povijest jedno i drugo. Dan u kojemu je vratar Letica zabio pobjednički gol u 96. minuti, dan u kojemu smo saznali da bi taj strijelac u rukavicama lako mogao na branku slavnoga Reala.

Ne znaš šta je veće. I luđe.

Navijači su prijatelji kluba, a prijatelje ne dočekuješ šiljcima. Jaka je to poruka s Poljuda. Toliko jaka da se već čuje kako bi trebalo posve maknuti sve ograde na stadionu. A neki bi, čak, i atletsku stazu makli, proširili bi tribine, pa da bude svih 50.000 mjesta za navijače!

U Maksimiru, pak, ne trebaju širiti tribine. Oni mogu dodatno poraditi na razvoju atletike, proširiti tartan za još koju stazu. No, o tom potom. Na povijesni 10. ožujka dogodio se nezapamćen mirakul, Lokomotiva je u 28. pokušaju pobijedila Dinamo. Osvojila je u jednome danu, povijesnom danu, dva boda više nego u svih 27 utakmica do sada. Dosadašnji jedan je učetverostručila.

RTL je pokrenuo pa ukinuo TV-emisiju “Mala sestra” koja je govorila o zbivanjima u Big Brother kući. Kako će se jučerašnja epizoda odraziti na zbivanja u maksimirskoj kući “Velikog brata” i na sudbinu “Male sestre”? Uvik su me učili da se “stariji i u paklu poznaju”…

Zapamtite 10. ožujka 2018. godine.